Успешното представление се завръща на 17 февруари от 19.00 ч. в зала “България” в София

Трагична любовна история, превърнала се в битка между доброто и злото заради убийствена ревност или просто - “Отело”. Фортисимо Фамилия качват на творческия ринг в зала “България” отбора на Деян Донков и Радина Кърджилова, защитаващ словото срещу този на Михаела Филева и Валери Турманов, които отвръщат на удара с невероятните си гласове.

Дали музиката или думите действат по-завладяващо? Това ще стане ясно на 17 февруари от 19.00 ч., когато ще се състои надпреварата между тях. И за да има кой да отсъди кой е прав и кой - крив, Фортисимо Фамилия кани за съдник един раздвоен между музиката и словото титан на българската хип-хоп сцена - Жлъч. Подкрепен от beatbox машината Trasher, Жлъч ще има тежката задача да преведе публиката през една от най-любимите и поставяни шекспирови драми.

Софийската филхармония ще свири под диригентската палка на маестро Славил Димитров, за да изпълни произведения на Джузепе Верди, Дворжак и Росини, вдъхновени от едноименната класика. Драматичните и любовни теми написани от Рахманинов, Чайковски, Бетовен и Моцарт ще превърнат преживяването в красива полифония на мелодични линии.

След “Love story”, “Пълнолуние”, “Рицарска история”, “Божествена комедия” и “Сянката на пръстена”, Фортисимо Фамилия и този сезон държат на прицел аудиторията 14+.

Целта на образователната програма е да запознае публиката си с класически музикални и литературни произведения, затова качва отново на сцената суперуспешния проект “Отело”. Остават малко дни до 17 февруари. Билетите вече са в продажба на касата на зала “България”, както и онлайн в сайта на Софийска филхармония и на eventim.bg или epaygo.bg.