Мия застава срещу Асен в новия епизод на криминалната драма тази вечер в 22.00 ч. по NOVA

„Героят ми в „Дяволското гърло” – Краси, все още не се е развил и не се показал напълно. Същото важи и за Лилавия от „Господин Х и морето”, разказа актьорът Стоян Радев в „На кафе”. В криминалната драма „Дяволското гърло” той е на страната на добрите, а в комедията „Господин Х и морето” се превъплъщава в лошия, но какво ще се случи с неговите герои, предстои да разберем.

Валери Йорданов: Заради ролята ми в „Дяволското гърло“ получих прякора „Българския Хорейшио“

Много изненадващи обрати предстоят и на другите герои в криминалната драма „Дяволското гърло” тази вечер от 22.00 ч. по NOVA. Мия ще се изправи срещу Асен, решена да открие истината на всяка цена в новия епизод на криминалната драма. Дали Филип ще изпълни заканата си един от двамата да се оттегли от разследването? И каква ще е реакцията на останалите от екипа и на прокурор Чанов?

Тайните зад създаването на „Дяволското гърло”

Междувременно тайни от миналото излизат наяве. Едно от оръжията на престъплението ще се появи неочаквано, свързвайки две от убийствата. Лазар изненадващо ще се вмъкне в хотелската стая, за да вземе часовниците и бижутата, които Диана му взе. Как ще постъпи тя и колко далеч е готов да стигне той? Не пропускайте предстоящия епизод на „Дяволското гърло“ – тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на “Дяволското гърло“ във Facebook