Певицата на разказа в „На кафе” за емоциите си от победата в осми лайв на „Като две капки вода”

„NETTA се оказа изключително труден образ. Ако трябва да бъда честна, първоначално малко подцених песента, защото прави препратка към едно по-весело и смешно настроение. Когато обаче тръгнах да я разучавам и да я пея, разбрах, че това е много  трудна задача. NETTA е победителката от миналогодишната Евровизия и има страхотни гласови данни.  Беше много атрактивна и правеше много движения с лицето си”, сподели ТИТА пред камерата на „На кафе” след победата си в осмия лайв на „Като две капки вода”.

ТИТА спечели сърцето на Веско Ешкенази и публиката в „Като две капки вода“

„Много се радвам за оценките на журито и другите участници, за подкрепата на зрителите”, сподели певицата, която не скри, че гримирането за нейното изпълнение и специалния костюм са ѝ причинили доста неудобства. Осми лайв на шоуто за преобразявания беше един от най-оспорваните през този сезон досега.

Следващата седмица ТИТА ще трябва да усвои безкомпромисното присъствие на Тина Търнър, а Милко Калайджиев ще се върне в младежките си години с Humperdinck. Деси Добрева ще се огледа и види по различен начин за Man in the mirror на Майкъл Джексън, а Папи Ханс отново ще се изправи пред големите хитове на десетилетието с Лейди Гага. Мария Илиева ще бъде Кийт Флинт, а Стефан Илчев ще опита фънка със Ceelo Green. Петя Буюклиева ще трябва да избере между рап музиката и женския вокал с образите на Криско и ТИТА, а Дичо ще плува в свои води със ZZ Top.

 Не пропускайте „Като две капки вода“ в понеделник вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата на предаването , официалния Instagram  и сайта на шоуто за актуални новини. За повече видео материали следете канала на „Като две капки вода” във Vbox7.com, а целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY