Гледайте най-щедрото предаване тази събота от 19.30 ч. по NOVA

Захари Бахаров и Луиза Григорова-Макариев ще посрещнат пореден милионер от Национална лотария в предаването на 25 май от 19.30 часа по NOVA.

Чек за 1 000 000 лева ще получи късметлията Али Шайгов от благоевградското село Дагоново, който влезе в клуба на милионерите с печелившия билет „Златните пирамиди за милиони 3“. В шоуто тази събота той ще разкаже за емоциите от големия късмет и какви са първите му планове за харчене на крупната сума.

Щедрите игри на шоуто ще вдигнат градуса на настроението на десетимата участници, които ще предизвикат късмета си за печалби в размер на над 2 500 000 лева.

Пореден щастливец ще отключи лъскав италиански автомобил от играта „На крачка от късмета“. Достъп до печалбите, скрити в сейфовете на Национална лотария, ще имат двама избраници, които ще се борят за максималните 84 000 лева. Големият финалист в шоуто пък ще има шанс да играе за джакпот, достигащ 2 400 000 лева.

Водещите ще зарадват с чекове още щастливци, имали среща с късмета. Не пропускайте да видите кои са те в предаването тази събота от 19.30 часа по NOVA.