Гледайте хитовата продукция "Принцът на Персия: Пясъците на времето” тази вечер от 20.00 ч.

Приключения, които ни връщат в древни времена, насред мистичните земи на Близкия изток, когато хората и боговете са живели заедно, очакват зрителите в приключенския екшън "Принцът на Персия: Пясъците на времето” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.  Естествено в историята има безскрупулен тиранин и дързък принц, а залогът е древна кама, която дава неимоверна. Сюжетът е вдъхновен от едноименната компютърна игра, а творческият екип, създал трилогията "Карибски пирати”, и продуцентът Джери Брукхаймър създават тази епична лента, изпълнена със смъртоносни предизвикателства и неочаквани обрати.

Историята в "Принцът на Персия: Пясъците на времето”  се развива през VI век в приказните земи на Персия.  Дръзкият принц Дастан (Джейк Джиленхол) неохотно се обединява с мистериозната принцеса Тамина (Джема Артъртън), която е негов съперник, за да отблъснат заедно силите на злото и да съхранят древен кинжал, който управлява Пясъците на времето. Пясъкът е легендарен дар от боговете, който дава на своя притежател силата да връща времето назад и да упражнява неограничена власт над света. Следват смъртоносни предизвикателства и неочаквани обрати в търсене на справедливостта.

Дали дръзкият принц ще успее да спаси бъдещето на човечеството, ще разберете в развръзката на вълнуващото приключение в "Принцът на Персия: Пясъците на времето” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.