Новите заглавия, за които може да гласувате в кампанията, вече са на сайта https://greatmonday.bg

Победителят в първата седмица на "Великият понеделник" е "Сикарио: Солдадо", който спечели след драматична надпревара с Rogue One само със 7 гласа.

Продължението на невероятния трилър “Сикарио” отново ни пренася на мексиканската граница, където войната с картелите се разраства, тъй като те са започнали трафик на терористи. За да се изправи срещу тях, федерален агент Мат Грейвър (Джош Бролин) отново се съюзява с митичния Алехандро Гилис (Бенисио дел Торо). Двамата заобикалят всички забрани, манипулират с лъжи, мъчения и политика, и използват твърде праволинейната агентка на ФБР Кейт Мейсър (Емили Блънт), за да стигнат до крайната си цел. Дали войната с мексиканските картели ще бъде спечелена?

Любителите на качествените филми ще могат да направят своя избор на специалния сайт на „Великият понеделник“ https://greatmonday.bg. Освен че ще поемат контрола над ефира, зрителите по традиция ще могат да спечелят и много награди. Всяка седмица двама от гласувалите ще получат страхотни брандирани тениски, а в края на кампанията трима от всички дали своя глас по време на кампанията, ще се борят за големите награди.

Феновете могат да избират своя фаворит и на Facebook страницата на канала, а филмът, събрал най-много гласове, ще бъде излъчен следващия понеделник, 8 юли, от 21.00 ч. по KINO NOVA.

"Великият понеделник" дава възможност на феновете да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 г. властта за първи път бе дадена в ръцете на зрителите, а първият сезон на кампанията бе отличен с бронзова награда Effie в категорията "Медийна реклама".

Следете "Великият понеделник" в ефира на KINO NOVA и на Facebook страницата на KINO NOVA.

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес