Tони Димитрова със специален концерт на живо по радиото, посветен на Ана Мария Тонкова

На 16 юли за шести път екипът на БГ Радио, много музиканти, приятели и слушатели на медията ще покажат своето уважение и благодарност към дългогодишния музикален директор и един от създателите на медията, която пуска само българска музика – Ана Мария Тонкова, като символично й посветят песен в ефир в седмицата на нейния рожден ден.

БГ Радио представя традиционния концерт в нейна почит – Песен за Ани на 16 юли, вторник, в 17.00 ч. със специалното участие на Тони Димитрова. Певицата, носителка на наградата на БГ Радио БГ Вдъхновител 2015 на името на Ана Мария Тонкова, ще посвети своите любими песни на Ани на живо в ефира на радиото, а по-късно – слушателите ще могат да видят и чуят целия концерт онлайн.

Тони ще изпълни големите си хитове, както и две от най-новите си песни – "Изгубена" и "100 горещи дни", които от няколко месеца са в ефира на БГ Радио. Ето какво каза певицата дни преди емоционалния концерт: „За мен Ани е един от добрите хора, които срещнах по пътя си. Тя в приятелят, който, ако можех да върна времето назад, бих виждала и чувала по-често. И този концерт е специален, защото не можах много неща да й кажа. Сега, чрез песните си, с думите и сърцето си, заедно с Росен Сеновски - китара и Миро Станчев, ще и изпратим писмо.“

Концертът, с който си спомняме за Ана Мария Тонкова, Песен за Ани със сигурност ще изненада и развълнува не само тези, които познаваха и обичаха Ана Мария Тонкова, но и всички почитатели на хубавата българска музика, с неочаквани версии на любими български песни.

Шестият концерт Песен за Ани ще се излъчи на живо от студиото на БГ Радио на честотите на радиото в страната и през мобилните приложения за iOS, Android и Windows на 16 юли от 17.00 ч.

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си