Не пропускайте щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Билетите и игрите на Национална лотария увеличиха летните бюджети на поредните късметлии. Захари Бахаров и Йоана Кирчева им връчиха чекове в близост до щанда на Национална лотария в Paradise Center в шоуто на 20 юли по NOVA.

Иван Юнаков от Карлово спечели 100 000 лева от билет „Супер думи 2“. Той е на 33 години, работи като технолог. „Винаги съм имал предчувствие, че ще спечеля и най-накрая стана“, каза късметлията. С печалбата ще погаси кредита си и ще отиде на почивка.

Ешреф Eшреф от село Тодор Икономово също грабна печалба от 100 000 лева, но от билет „Златните пирамиди за милиони 3“. „Когато видях, че печеля, много се зарадвах“, каза Ешреф. С печалбата ще си купи апартамент.

Чекове за печалби от 50 000 лева получиха Екатерина Димитрова от Дупница от онлайн играта „Египетско съкровище“ и Валентин Великов от Силистра от билет „Златните пирамиди 6“.

Билет „Кеш Кръстословици x50“ донесе печалби от 10 000 лева на Енчо Георгиев от Добрич и Димитър Тенев от Казанлък.

Със суми от 10 000 лева забогатяха и късметлиите Десислава Арабаджова от София от билет „Casino 7777“, Цветан Маринов от Етрополе от билет „Диамантена 7“, Руфат Пулев от Мадан от билет „Американско бинго за милиони 2“, Елена Стефанова от Бургас от „Златните пирамиди за милиони 3“ и Мирослав Миленов от София от „Мега Кеш Кръстословици“.

С печалби от 5000 лева се сдобиха 11 късметлии. Всички спечелили може да видите на 7777.bg

Не пропускайте щедрото шоу и другата събота от 19.30 часа по NOVA.