Не пропускайте щедрото шоу тази събота от 19.30 ч. по NOVA

Лятното турне на Национална лотария „По следите на късмета“ е в разгара си. Една от спирките в шоуто на 27 юли от 19:30 часа по NOVA е София. Олга Модева ще се срещне с няколко щастливци, които ще разкажат в какво са инвестирали своите печалби.

Сред тях са милионерите Станчо Тодоров от София, който спечели 1 000 000 лева от билет „Околосветско пътешествие“, Румен Василев от София с печалба от 1 000 000 лева от билет „Американски долари“ и Гергана Еленкова от село Алдомировци, която харчи сума в същия размер, но от билет „Silver&Gold”.

Предаването ще гостува на Елисавета Русанова от Равда - горд собственик на нов автомобил от играта „На крачка от късмета“. За емоциите в играта „Сейфове“ ще разкаже диригентът на Варненския камерен оркестър Ганчо Ганчев. Турнето на късмета ще премине и през град Пещера, за да ни срещне отново с Мариана Маджарова, която спечели 50 000 лева и 5-дневна почивка за двама в Лондон от играта „МЕГА ДЖАКПОТ“.

Нови щастливци откриха късмета с билети и игри на Национална лотария. Къде падна най-голяма печалба? Не пропускайте да разберете в специалното лятно издание на предаването тази вечер от 19:30 часа по NOVA.

Редактор: