Не пропускайте щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Лятното турне на Национална лотария премина през град София в предаването на 27 юли по NOVA. Олга Модева се срещна с няколко късметлии с печалби за над 4 милиона лева.

Сред тях бяха милионерите Станчо Тодоров от София, който спечели 1 000 000 лева от билет „Околосветско пътешествие“, Румен Василев от София с печалба от 1 000 000 лева от билет „Американски долари“ и Гергана Еленкова от село Алдомировци, която харчи 1 000 000 лева от билет „Silver&Gold”.

„Постигнахме мечтата, която имахме“, каза Гергана. Късметлийката сподели, че със семейството ѝ са направили цялостен ремонт и саниране на къщата си.

С част от своята сума Румен Василев си е купил жилище и кола, а през август отива на почивка.  Станчо Тодоров сподели, че печалбата му е донесла много радост и пожела на всички участници късмет.

„Национална лотария сбъдва мечтите на хората“, каза Антон Любенов от Самоков, който харчи 500 000 лева от билет „Златните пирамиди 6“. Той си е купил апартамент в Студентски град. Зарадвал е баща си с триетажна къща, помогнал е на сестра си и е бил на почивка в Дубай.

Билет „Кеш Кръстословици 4“ донесе по 250 000 лева на Силвия Георгиева от София и Страхил Лозанов от Нови Искър. „Чувствам се много по-добре, купих си жилище. Животът ми изцяло се промени“, каза Силвия. Страхил е инвестирал сумата в две жилища и в бизнеса си.

Васил Дойчинов от село Соволяно се радва на 100 000 лева от билет „Карибско съкровище 2“, част от които е вложил в свое бизнес начинание.  

Национална лотария посети Елисавета Русанова от Равда, която шофира чисто нов автомобил от играта „На крачка от късмета“ . „Това ми беше мечта и ето, че Национална лотария ми я сбъдна“, каза Елисавета. Турнето гостува на диригента на Варненския камерен оркестър Ганчо Ганчев, който си спечели 30 000 лева от играта „Сейфове“. „Участието в предаването за мен беше много интересно“, каза той.

Мариана Маджарова от Пещера, която спечели 50 000 лева и 5-дневна почивка за двама в Лондон от играта „МЕГА ДЖАКПОТ“ най-напред е погасила кредита си. Тя разказа, че е много доволна от почивката в Лондон. Планира и други екскурзии.

Не пропускайте шоуто и другата събота от 19.30 часа по NOVA, за да разберете как харчат печалбите си поредните късметлии.

Редактор: