Темите и гостите в сутрешния блок от 7.00 ч. по NOVA

Докато България се бори с чумата по свинете, морето край Дуранкулак изхвърли трупове на румънски кози. Може ли да бъде пренесена зараза от северната ни съседка? На живо - Искра Урумова от черноморския бряг с експерт на БАБХ.

Офроуд в метрото. Майка с количка се оплака, че й е почти невъзможно да достигне до перона на най-голямата метростанция в София. Румен Бахов проверява на място.

Собственикът на фирмата, обвинена за пробива в НАП, беше арестуван. Бизнесът на Иван Тодоров във Варна проверява Владислава Тричкова.

Семейство с бебе не получи чаканата почивка във Велинград, след като се оказа, че условията, за които се платили, не отговарят на предложената оферта. Ще им бъдат ли възстановени парите? 

Село без обхват на мобилните телефони е обект на постоянни нападения и обири. Как живеят хората там? 

Кой асфалтира двора на самоковско училище  по време на дъжд? 

Камион разби тротоар в Бургас и беше заснет от общинските камери. Ще бъде ли разкрит шофьорът - нарушител?

Младоженци дариха апаратура на неонатологията във Велико Търново. Каква е причината за благородния жест?

След първия мач на националите ни по баскетбол в инвалидни колички, част от Европейското първенство, което ще се играе в България, се срещаме с тях.

Учени тръгват на експедиция в Черно море. Включваме се от кораба, с който ще плават.

България ще има свръхмодерна лаборатория в Антарктика - проф. Христо Пимпирев с DSNG.

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването, а отговорите на въпросите ще научите само в "Здравей, България" в сряда, 31 юли, от 7.00 ч. по NOVA. Дискусиите, коментарите и новините в "Здравей, България" можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил.

Редактор: