Не пропускайте щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Певицата Жана Бергендорф спечели 250 000 лева от Национална лотария. Късметът ѝ се усмихна с билет „Златните пирамиди. Съкровищата на фараона“. Захари Бахаров и Яна Маринова я посрещнаха на старта на осмия сезон на шоуто на 28 септември по NOVA и ѝ връчиха чек.

„С печалбата ще си сбъдна някои мечти. Искам да заведа детето си в Южна Корея и да помогна на една моя приятелка да завърши образованието си в Royal Academy, защото тя наистина го заслужава“, каза Жана. Тя сподели, че често изпробва късмета си в Национална лотария. В съдбоносния ден си купува два билета от Свети Влас, в единия от които, по-късно, попада на голямата печалба.

„В първия момент не можех да осъзная какво се случва. Проверих числата няколко пъти. Обадих се веднага в Национална лотария и вече като ми потвърдиха оттам, че печеля, казах първо на бащата на детето ми, след това на сестра ми и после на майка ми“, разказа Жана.

Изпълнителката приема печалбата като подарък от Вселената. „250 000 лева са една доста добра сума, едно много добро начало, не само в музикалната ми кариера, но и в отглеждането на детето ми“, каза още тя. Жана планира  да инвестира част от парите в собствен бизнес, свързан с нещата, които обича да прави.

„Мога да кажа, че още ми е еуфорично. Много приятно чувство. Пожелавам го на всеки един българин, който играе в Национална лотария“, каза Жана.

Водещите връчиха чекове на още късметлии. Печалба от 100 000 лева грабна Даниела Андреева от село Дълбоки. Късметът я споходи с билет „Златните пирамиди за милиони 3“. Чекове за суми от 50 000 лева получиха Михни Бонев от Горна Оряховица от билет „I love cash“ и Илка Софрониева от Монтана от билет „Златните пирамиди 7“.

Мариета Раева от Варна си спечели кросоувър от онлайн играта „Египетско съкровище 2“, но предпочете парична сума в размер на 40 000 лева.

С по 10 000 лева се обогатиха софиянецът Емил Димов благодарение на билет „Кеш Кръстословици x50“, пловдивчанката Пенка Найденова, която спечели от „Императорски кръстословици“ и бургазлията Неделчо Минчев от играта „Лото 6 от 47“.

Чекове за печалби от 5000 лева получиха 13 късметлии. Всички тях може да видите на сайта на Национална лотария 7777.bg.

Не пропускайте щедрото шоу и другата събота от 19.30 ч. по NOVA.