Юлиян спечели капитанската битка

Снощи се проведе първата капитанска битка в новата ера на „Игри на волята: България“, в която Прабългари вече няма. На Арената, един срещу друг, се изправиха Томас и Юлиян и ако изборът на Славяни за Томас беше лесен, защото само той до момента не е излизал в такава битка, то изборът на Траки беше изненадващ, дори за стратега Юлиян. За учителя пращането му на капитанска битка не е защото го харесват или вярват, а защото искат да го тестват. Най-разочарован от това решение беше Александър, който постепенно губи контрола си над Траки.

ПРАБЪЛГАРИ бяха погълнати от ТРАКИ и СЛАВЯНИ

В битката двамата трябваше да развържат три лоста, с които да преминат през трасето. Първо ги очакваше пътека, през която трябваше да минат стъпвайки по лостовете, след това беше дървената стълба, по която трябваше да се качат ползвайки лостовете за стъпала, трето беше стена, по която трябваше да се качат пак с лостовете, а последно ги очакваше незавършен въжен мост. Именно мостът се оказа непосилна задача за Томас и не успя да го премине, с което Юлиян спечели битката. “Ти май забрави къде се намираш, тука трудно ще се класираш“, провикна се Юлиян към Томас.

Бояна и Йоанна от "Игри на волята": Веско сплотява племето на Славяни

След края на битката Юлиян можеше да избира между грандиозно парти за племето на брега и имунитет за себе си. Без да се колебае той избра имунитета. Освен това обаче, Александра Сърчаджиева изненада и двамата като им каза, че победителят печели и още един войн за племето си и това е Венцислава, която от днес вече е част от Траки. Дали тримата бивши Прабългари няма да се окажат по-силни от разбитото на групи племе, предстои да видим.

Бояна от "Игри на волята": Съжалявам, че не можах да покажа още от физическите си възможности

Днес предстои първата номинационна битка за племената, като от тази седмица Траки и Славяни ще се срещат на Арената по два пъти и вероятността да видим двама души от едно племе в битка за оцеляване са доста сериозни. Каква ще е битката, как ще се справят племената и кой ще е първият номиниран, ще разберем тази вечер от 21.00 часа пo NOVA,

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram.