За първи път в „Маскираният певец“ паднаха две маски - Принцесата и Пилето са разкрити

 „Маскираният певец” изненада феновете си в събота и им поднесе двойна доза вълнение. Зрителите видяха как паднаха две маски - Принцесата и Пилето вече са разкрити. Изящната и грациозна Принцеса се оказа поп-фолк певицата Алисия, а младата поп певица Дивна излезе от черупка на Пилето. Днес двете са на гости в студиото на „Здравей, България” и разказват за първите си емоции след елиминацията.

За първи път в „Маскираният певец“ паднаха две маски

„Жестоко е! Това е едно от най-великите телевизионни приключения изобщо според мен в нашия ефир. И съм много щастлива, че имах възможност да бъда част от него. Зареди ме по един много нестандартен начин. Аз лично за първи път влизам в други образи”, разказа Дивна.

Къци Вапцаров: Сигурен съм, че Гарванът в „Маскираният певец” е някакво детенце

„За мен също беше огромно предизвикателство това предаване. Понеже и аз не съм влизала в други образи. За толкова години кариера съм пяла единствено само собствени песни. Парчетата, които изпях в шоуто на „Маскираният певец”, ги пеех за първи път. И беше страхотно предизвикателство, защото изобщо нямах идея дали ще се справя. Моят глас е доста специфичен и като говоря, и като пея, така че лесно ме разпознават. Много трудно ми беше да го скрия. Всеки опит правеше песента не толкова добра. Може би накрая вече се справях с преправянето на гласа. Ако почне шоуто отначало, ще съм готова”, заяви Алисия.

Ненчо Балабанов от „Маскираният певец”: След два месеца в шоуто, съвсем спокойно мога да работя в тайните служби

„ В тези костюми, ако нямаш опит в кукловодството, не е лесно. Пилето вътре беше кухо, но в същото време беше много ограничено откъм движение. И главичката изглеждаше много пухкава, а отвътре беше доста плътна. Така че наистина никак не е лесно. Но съм съгласна с Алисия, че най-трудното е това да избягаш от тембъра си. Аз също залагах на парчета, които никога не съм пяла. На баладата At Last май успях наистина да вляза в тембъра. Имах възможността и да ми е паднал гласа в този момент. Певиците сме свикнали цял живот да развиваме гласа си в една характерна посока и другото е наистина много трудно”, разкри още Дивна.

Любимците на зрителите в „Маскираният певец“ намаляха с още един

„Най-забавното беше с моя костюм, че постоянно се спъвах в роклята. Винаги ни водеше някой, всеки един от нас имаше асистент. Трудно беше да не разговаряш с хората, в началото точно да кажа нещо и се спирах. Чувстваш се все едно не проявяваш уважение към хората, които те посрещат. Не можеш да кажеш едно „Добър ден!”. Всичко се пишеше на една дъска. Като свалиш маската и вече трябва да говориш, ти все едно си забравил да го правиш. Това беше много странно”, призна Алисия.

Още подробности от преживяването на Алисия и Дивна в „Маскираният певец”, можете да видите в цялото видео от „Здравей, България”.

Повече информация можете да откриете на официалната Facebook страница и Instagram профил и Tik Tok профили на шоуто.