Актьорът е на гости в „Здравей, България” и разказва за впечатленията си от шоуто

В единадесетият епизод на „Маскираният певец“ падна маската на Кукера, под която се оказа Ненчо Балабанов. Преди да разкрие самоличността си, той впечатли зрителите, панелистите и гост панелистите братя Аргирови със своя версия на песента L’italiano на Toto Cutugno. Балабанов е участвал и в друг формат на NOVA – „Като две капки вода“ през 2015 г., когато бе избран за победител.

Любимците на зрителите в „Маскираният певец“ намаляха с още един

Днес познатият актьор, който впечатли и с певческите си заложби на сцената на „Маскираният певец“, е в студиото на „Здравей, България” и споделя своите впечатления от шоуто.

Вальо Михов: В маската на Бухала бях като слепец

.„Гледам Кукера и ми става топло веднага. Най-трудното в този формат е, че всеки един от нас като артист се стреми да бъде разпознаваем, а тук е точно обратното и през цялото време трябва да се криеш. Според мен след тези 11 лайфа и след тези два месеца в шоуто, съвсем спокойно мога да работя в тайните служби за сигурност. Усвоих всички техники на прикриване, на криене, на замазване, ама къде съм, какво ще правя, много интересно беше”, разказа Ненчо Балабанов.

Албена Михова от „Маскираният певец”: Прибирам се и виждам плакат „Лъвицата е номер едно!”

„Огромно предизвикателство е това шоу.  Да опиташ да се криеш през цялото време. Поздравления за целия екип и адмирации, че успяха да ни помогнат да задържим тази магия. Много от тях не знаеха и кои сме. Пишехме на една дъска, когато имахме нужда от нещо. Само двайсет човека знаят кои са хората, които се крият под маските. Беше страшна мистерия, всичко беше забулено в тайнственост, за мен най-трудно беше да не говоря”, разказа бившият Кукер.

Къци Вапцаров: „Маскираният певец” възбуди отново моята любов към музиката

Кой още е помогнал на Ненчо Балабанов да се справи с предизвикателствата на маската на Кукера, можете да видите в цялото видео от „Здравей, България”.

Повече информация можете да откриете на официалната Facebook страница и Instagram профил и Tik Tok профили на шоуто.