Актьорът е на гости в студиото в „На кафе”

Много зрители бяха изненадани, след като видяха кой се крие под Шапката в „Маскираният певец”. В последната си изява на сцената на шоуто Шапката бе подготвила тематичната песен „Шапка ти свалям“ на Криско. Под маската се оказа Къци Вапцаров, което изненада не само зрителите в залата и пред екрана, но и детективите в панела.

Ненчо Балабанов от „Маскираният певец”: След два месеца в шоуто, съвсем спокойно мога да работя в тайните служби

Днес актьорът Къци Вапцаров е на гости в „На кафе” и разказва за участието си в шоуто.

„На репетицията си държах китарата нормално, но като излязох на сцената я обърнах наобратно. И от панела веднага почнаха да обсъждат защо съм с обратна китара, ама Дони ли свири, просто преди да изляза на сцената ми хрумна”, разказа Къци Вапцаров.

Любимците на зрителите в „Маскираният певец“ намаляха с още един

„Парадоксът на предаването е, че ти се иска да изпееш някои парчета готино, както на теб ти харесва, но знаеш, че ще те познаят. Моят глас е много разпознаваем, дори и на опашка в магазин като кажа нещо и хората отзад се обръщат към мен с г-н Вапцаров. И нарочно ръмжах едни парчета в друг регистър, за да не ми познаете гласа. Най се забавлявах, като искахте да покажа предмет от вкъщи. Аз обичам да играя шах и реших да покажа фигура от шаха. Взех царя и се сетих, че съм Вапцаров и във фамилията ми го има този цар. И изтръпвах, че ще се сетите веднага. Колело като казахме и аз си казах – „Колелото на късмета”, вече ме разкриха”, призна известният актьор.

Вальо Михов: В маската на Бухала бях като слепец

„Смених си репертоара, защото в началото не познавах предаването. В началото бях избрал леки парчета като Let it be на Beatles, но като чух как пее Пчелата, Розата и други яки певици, веднага си смених парчетата. За Гарванът съм сигурен, че е някакво „детенце”, защото пее с много нежно гласче. Освен ако не е някоя много яко певица, която да си преправя гласа така. Всяко едно парче ми стои като детски глас”, заяви Къци Вапцаров.

Какво още сподели известният актьор, можете да видите в цялото видео в „На кафе”.