Едноименният комедиен сериал тръгва скоро в ефира на NOVA

Свеж, морски и много усмихнат, също както и сериалът, е клипът към песента „All Inclusive“. Видеото бе представено премиерно днес в предаването „Здравей, България“ по NOVA от актьорите Ненчо Балабанов и Елена Атанасова, в чието изпълнение е песента. В него са използвани кадри от сериала „All Inclusive“, който ще тръгне в ефира на NOVA през пролетния телевизионен сезон.

Едноименната песен вече е позната за радиослушателите и дава сериозна заявка да се превърне в летен музикален хит. Музиката и аранжиментът са дело на Марио Балтаджиев, а текстът е на Иван Ангелов, който е и главен сценарист на сериала.

Петър Калчев: Героят ми в All inclusive e изискан и изтънчен перфекционист

„Сценарият е писан в продължение на две години, а диалозите са уникални. За първи път, лично аз, а вярвам и други мои колеги, имахме шанса да снимаме в продължение на два месеца заедно и да живеем като едно голямо семейство заедно на морето. За мен това е формулата на един хубав филм. В него ще видим много приключения, смях и радост, които сякаш сме позабравили в динамиката на забързаното ежедневие. Сериалът ни напомня, че все пак можем да бъдем истински щастливи, обръщайки внимание на най-важното – близките хора до нас и малките неща, които са най-ценни“, категоричен е Ненчо Балабанов, който в „All Inclusive“ е екранна половинка на актрисата Елена Атанасова.

„В сериала по много интересен начин са преплетени няколко сюжетни линии, които разкриват любовта в различните ѝ възрасти. Проследява се историята на няколко двойки. Те преминават през различни препятствия и преживявания, в които всеки може да се припознае. Детската линия също е много интересна – прекрасни деца играят в сериала и скоро зрителите ще се уверят сами в това“, разкри Елена Атанасова.

Ненчо Балабанов: "All inclusive" е с усещането на чичо Манчо от "С деца на море"

Всеки един от епизодите ще бъде озвучен с песента „All inclusive“ и ще даде на зрителите удоволствието от класическата семейна комедия. В центъра на сюжета са две двойки, които се впускат в незабравимо лятно приключение. Освен много забавни моменти, зрителите на NOVA ще видят и красиви морски гледки от Южното Черноморие, където е снимана продукцията. „Направихме този сериал с много любов и се надявам да предадем на зрителите цялата позитивна енергия и слънчево настроение, които сме събрали в него“, сподели още Ненчо Балабанов.

В сериала с впечатляващи роли участват още: Любен Кънев, София Маринкова, Йоанна Начева, Силвестър Велячки, Нели Монеджикова, Любомир Бъчваров, Алекс Иванов, Петър Калчев, Димитър Баненкин, Явор Борисов, Елени Декидис, Мирела Карабанчева, Александрия Чальовски, Любомир Димитров, Стефан Георгиев, Алек Чурчич, Халед Канхуш, Виктор Иванов, Красимир Добрев, Живко Сираков, Моника Иванова, Теди Цветкова, Кирил Стоянов и други.

„All Inclusive“ е продукция на Нова Броудкастинг Груп, с продуцент Краси Ванков („Hidalgo Productions“). Режисьори на сериала са Боя Харизанова и Тодор Николов.