Водещият разказва за старта на новия формат в студиото на „Здравей, България”

Емил Чолаков се завръща в национален ефир като водещ на новото риалити „Един за друг“ по NOVA. 10 двойки ще заложат на силната връзка помежду си, за да докажат, че когато са заедно са непобедими. Колко добре се познават и дали ще се променят отношенията им, зрителите ще проследят от 22 февруари в ефира на NOVA.

Нов риалити формат на NOVA предизвиква силата на любовта на 10 двойки

„Това ще е много горещ формат. Става дума за любов, а не за пари. Много се радвам, че ще бъда част от едно такова приключение, при което есенцията ще е любовта. Защото тя е всичко, когато се замисли човек, а ние почнахме да не вярваме в нея”, разказа Емил Чолаков.

„Само десет двойки са избрани от огромния кастинг, в който участваха над 2 000 души. Това ще бъде едно от най-позитивните предавания, които са се появявали в българския ефир. Няма нищо заложено жълто, въпреки че всяка една любов минава през криза, неизбежно е. Всъщност кризите са нужни на любовта, за да я има. Нашата цел ще бъде да доказваме любовта”, заяви новият водещ.

„Както и в живота, в шоуто любовта също ще бъде поставена на изпитание. Ще се изискват жертви от двойките, за да докажат чувствата си. В шоуто няма никаква дискриминация. Изпитанията ще са взаимни, не се делят на мъже и жени, а участниците не трябва да са много подготвени физически. Това са абсолютно нормални хора”, разкри Емил Чолаков.

Още за новото риалити „Един за друг” във видеото на „Здравей, България”.