Тази вечер на живо ще прозвучат най-интересните коментари от феновете, които ще могат да аплодират онлайн звездите в шоуто

Въпреки извънредното положение в страната и липсата на публика в студиото на „Като две капки вода“, най-големите фенове на шоуто за преобразявания ще заемат отново ключово място в предстоящия лайв. Тази вечер зрителите ще получат възможност да станат виртуално жури и заедно с журиращото трио и водещите, на свой ред да споделят впечатления от представянето на деветте участници. Единственото, което е необходимо да направят, е да бъдат пред телевизора и да оставят своя коментар по време на изпълненията на звездите в официалната Facebook страница на предаването, а най-оригиналните от тях ще станат част от предаването.

Фики Стораро – големият фурор в „Като две капки вода“

„Публиката е незаменима част в „Като две капки вода“. Тя споделя емоциите на участници, водещи и жури и допълва атмосферата за това неповторимо преживяване в праймтайма. Затова искаме да дадем възможност на всички почитатели на шоуто да се почувстват специални и да знаят, че въпреки ситуацията, те са с нас и мнението им има значение“, разказва продуцентът на шоуто Маги Халваджиян.

Тото оглави класацията в третия лайв на „Като две капки вода“

Важна част от емоцията на любимото шоуто за преобразявания „Като две капки вода“ са овациите на публиката, затова зрителите ще имат и специалната възможност да аплодират своите фаворити сред участниците, както и най-впечатляващите образи за вечерта. С помощта на онлайн бутон на сайта на NOVA феновете ще могат да изпратят своите виртуални аплодисменти директно в студиото като комплимент към звездите. „Телевизията има специална мисия тези дни – да забавлява и повдига духа на хората в домовете им. Ако ги задържим вкъщи – това ще е дoбре свършена работа“, категоричен е екипът на шоуто.

"Като две капки вода" без публика на живо

Не пропускайте „Като две капки вода“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA!

Следете Facebook страницата на предаването, Официалния Instagram на предаването и сайта за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да видите в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.