Борбата за истина и справедливост продължава във вторник от 22 часа по NOVA

Доблестни мъже в пожарникарски униформи отново ще са в центъра на събитията в „Ягодова луна“. Справедливостта и търсенето на истината ще е основна цел и за Любо (Асен Блатечки), и за Георги (Александър Сано) в предстоящия епизод на сериала във вторник (31 март) от 22 часа по NOVA.  Преди да дадат нови показания срещу от Боян (Димо Алексиев) за опита му да отвлече Рая (Радина Боршош), двамата ще разберат, че тези, които Георги е дал от злополучната вечер в клуба са подменени и напълно се различават от случилото се. От полицията ще ги уверят, че ще намерят виновника, но обещанията няма да бъде приети за чиста монета и от двамата пожарникари.

Истински пожарникарски екшън довечера в „Ягодова луна“

В личен разговор между баща и син Боян ще постави въпроса за Георги Джамбазки и неговия баща Димитър. Това ще върне Ангел тридесет години назад към последния му сблъсък с Димитър. Зрителите ще станат свидетели на история, която ще разкрие как Димитър е заловил тогавашния началник на пожарната – г-н Генчев, докато извършва една от тъмните си схеми. Ангел няма да остане равнодушен към въпроса на сина си и отново ще отправи предупреждение към него да внимава в отношенията си с Георги и най-вече с Рая.

Рая Пеева: Образът на Ирина тепърва ще се разгръща в „Ягодова луна“

Междувременно Светла (Стефка Янорова) ще сподели на най-близката си приятелка Ширин (Ширин Карнобатлъ) за предложението на Чавдар (Деян Донков). Феновете на сериала ще бъдат изненадани от разговора между двете приятелки и решението на Светла. В предстоящия епизод те ще могат да проследят и специалната вечеря, на която ще стане ясно дали Чавдар ще получи шанс с несподелената си любов, която е чакал и крил толкова години.

Рая Пеева: Ирина в „Ягодова луна” ще трябва да гаси пожари в отношенията с Георги

Предстои още едно неочаквано предложение, този път от Рая към нейния рицар-спасител Георги. Срещата му с нея в клуба обаче отново ще бъде свързана с неприятности, след появата на бившата му половинка Ирина, която е убедена, че между него и дъщерята на началника му има нещо. Какво ще бъде предложението на Рая към Георги и каква ще бъде реакцията на Ирина в ситуацията, на която ще стане свидетел? – отговорите на тези въпроси ще станат ясни във вторник (31 март) от 22 часа, само по NOVA.

Не пропускайте “Ягодова луна” вторник вечер от 22.00 ч. Всичко за сериала и неговите герои следете на сайта https://nova.bg/ , както и на  Facebook страницата.