Неочаквани обрати в предстоящия епизод на сериала в петък от 20.00 ч. по NOVA

Любовта се усмихна на героите в миналия епизод на комедийния сериал „All Inclusive“, но трагикомичните препятствия около тяхната морска ваканция все повече се заплитат този петък от 20.00 ч. по NOVA.

Зрелищно преследване и оспорван турнир в „All Inclusive”

Надя (Йоанна Начева), Мартин (Алекс Иванов) и екоактивистите имат голяма и важна кауза, за която са решили да се борят с всички средства, но тяхното усърдие очевидно нарушава интересите на строителния предприемач. Смелите стъпки на младежите добиват все повече гласност, която е неизгодна за мнозина и ще ги изпрати в ареста. Каква е причината да бъдат задържани и дали родителите на Надя ще успеят да я освободят навреме, ще стане ясно в епизода този петък, 10 април.

Любовни предизвикателства за Ненчо Балабанов в „All Inclusive“

Любовта окрилява двете семейства Чобанови и Сиромашки, които вече са по-щастливи от всякога. Влюбените успяват да намерят път един към друг, да си простят и да се преоткрият. Проблемът с обърканата им резервация обаче продължава да ги измъчва и те търсят начин да отстояват правата си. Междувременно, в комплекса се появява още едно семейство със същия казус, което ги подтиква да подадат жалба за измама в полицията. Но точно там те се сблъскват с голяма изненада, разбирайки, стъпка по стъпка, къде е разковничето на техния проблем. Кой е общият им враг и има ли начин да се справят с него?

Любен Кънев на живо от Лондон: за „All Inclusive” и колко важен е смехът в условията на пандемия

Просветление осенява и малкия Сашко (Силвестър Велячки), който винаги кипи от идеи за интересни начинания. Той стартира бизнес, за да спечели пари, с които да организира специален ден с много забавления за своята приятелка Вики (Александрия Чальовски). В схемата се включват и двамата Тошковци (Любомир Димитров и Стефан Георгиев). Бандата на хлапетата попада в много комични ситуации и предизвиква нова семейна война между родителите на Сашко и Вики. Дали Сашко все пак ще успее да впечатли малката принцеса или родителската забрана ще прекрати приятелството между децата, може да видите в петък, от 20.00 ч. по NOVA.

Повече информация може да откриете на сайта на NOVA и Facebook страницата на сериала.