Не пропускайте новите епизоди на сериала в петък от 20.00 ч. по NOVA

Надя, Мартин и приятелите им са готови на всичко, за да спрат бетонирането на поредния красив залив на родното Черноморие. Смелите действия на младежите, обаче, им създават противници, в резултат на което, екоактивистите са арестувани. Ще успеят ли родителите на Надя да я измъкнат навреме?

Надя и Мартин от „All Inclusive“ се озовават в ареста

Семействата Чобанови и Сиромашки преоткриват любовта помежду си, но проблемът с обърканата им резервация продължава да ги притеснява. Междувременно, в комплекса пристига още едно семейство със същия казус. В опит да се преборят за правата си, потърпевшите подават жалба в полицията. Къде се крие разковничето на загадката и ще намерят ли начин да се справят с общия враг или каузата ще се окаже изгубена?

Зрелищно преследване и оспорван турнир в „All Inclusive”

В желанието си да организира един супер забавен ден за своята приятелка Вики, малкият Сашко се преобразява в находчив бизнесмен като включва в плана си и двамата Тошковци. След поредица от комични ситуации, избухва поредната семейна война между родителите на Сашко и Вики, които ще им наложат строга забрана. Каква е тя и ще съобразят ли децата с нея, гледайте в „All Inclusive” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Повече информация може да откриете на сайта на NOVA и Facebook страницата на сериала.