„Предстоят много интересни серии, в които мистериозно ще изчезнат не само жените, но и цялата каравана“

Ненчо Балабанов и екранната му половинка Елена Атанасова гостуваха в студиото на "Събуди се", за да разкажат повече за новите приключения, които очакват зрителите на сериала „All Inclusive”.

„Личната буря между нашите герои, която накрая се разреши много добре, си остана в миналото. Тепърва обаче предстоят други бури, с които двете семейства ще трябва да се преборят. А те са доста сериозни. На финала на снощния епизод се запознахме отдалеч с нашия враг – г-н Такис. И предстоят едни много интересни срещи с него“, разказва Елена Атанасова.

Зрелищно преследване и оспорван турнир в „All Inclusive”

„Предстоят много интересни приключения и за двете семейства и за всички участници в сериала. Това, което можем да издадем, за следващите два епизода е, че в тях ще се случи реалната среща с човека-измамник, който се играе от Дидо Манчев, наричан още българският Дани Де Вито. Той направи уникална роля. Ще видите един истински екшън, в който ще изчезнат не само жените и Сашко, но и цялата каравана. Предстоят много интересни серии“, категоричен е Ненчо Балабанов.

Смелост или безрасъдство в „All Inclusive”

„Зелената линия в сериала тепърва ще се засилва и на базата на враг номер 1 – г-н Такис“, споделя Елена Атанасова.

„Хубаво е, че в сериала показваме тази наболяла социална тема. Показваме още реакцията на младото поколение в сериала, което е достатъчно дейно и смело, за да се изправи пред общината и да заяви, че иска да запази острова на костенурките“, допълва Ненчо Балабанов.

Надя и Мартин от „All Inclusive“ се озовават в ареста

София Маринкова и Любен Кънев също се присъединиха към интервюто онлайн и споделиха своите емоции и преживявания по време на снимките 

„Чувствам носталгия по морето. Много хубави спомени ми навява. Много ми липсва екранната ми героиня. Почти не помня какво се случва в епизодите, защото сме ги снимали миналата година, а оттогава се случиха много неща. Не се опитвам и да си спомня, защото ми е много приятно да гледам „All Inclusive” и да се изненадвам“, разказва актрисата София Маринкова.

„Отношенията между моя герой и тъща му Евдокия са на приливи и отливи, особено типични за нашите географски ширини. Появата на г-н Такис може би ще доведе до различни комични ситуации. Хората много харесват „Аll Inclusive”, това е важно, за да могат да се откъснат малко от коронавируса“, споделя Любен Кънев от Лондон.

Повече информация може да откриете на сайта на NOVA и Facebook страницата на сериала.