Те бяха виртуални гости в „На кафе“, където споделиха какви изненади ще ни поднесе сериалът „All Inclusive” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Астралните близнаци актьорът Ненчо Балабанов и продуцентът Краси Ванков разказаха на Гала и екипа й как обикновено посрещат празника си, с какво ще запомнят днешния си рожден ден и как ще прекарат предстоящите празнични дни.

Не пропуснаха обаче да заредят зрителите с много позитивно настроение като разказаха любопитни истории от снимачната площадка на сериала „All Inclusive”.

„В този епизод жените изчезват и това е доста смущаващ факт за мъжката част от групата. Започва едно тежко преследване, а как ще завърши, зрителите ще видят довечера. Но наистина епизодът е доста обещаващ. Както и целият сезон, който минава страхотно. Изключително щастливи сме, че сериалът предизвика такъв интерес и постига такъв успех. Всеки петък, когато застанем пред телевизорите, си припомняме всички страхотни моменти от снимачната площадка“, сподели Краси Ванков.

Съпругите от „All Inclusive“ изчезват безследно

„Това, че в епизода тази вечер жените ни изчезват, в първия момент би трябвало да бъде повод за радост за моя герой, но пък той и Мариана се сдобриха наскоро и нещата поеха в друга посока. Относно изневярата на моя герой – смятам, че е нормално човек да сгреши, но ако осъзнае грешката си и се извини подобаващо и искрено, жена му би трябвало да му прости“, категоричен е Ненчо Балабанов.

Приятни емоции с празничната програма на NOVA

„Пътуването за снимките от София до морето беше уникално. За първи път ми се случва да изминавам това разстояние за 16 часа“, допълва той.

Ненчо Балабанов: В следващите серии на „All Inclusive” очаквайте истински екшън

„Тъй като снимахме по пътя, уплътнявахме всеки възможен момент. Общо 14 коли пътувахме заедно в колона. По време на снимките на морето се оказа, че в екипа има много хора, родени през лятото, така че имахме много поводи за празници и прекрасни вечери “, разказва Краси Ванков.

Как обичат да прекарват рождените си дни, когато няма извънредно положение, какво призоваха зрителите за предстоящия Великден, Ненчо Балабанов и Краси Ванков и какви изненади ни очакват в предстоящите епизоди на „All Inclusive”, гледайте във видеото на „На кафе“.