Гледайте новия епизод на сериала този петък от 20:00 ч. по NOVA

Събуждайки се, Христо и Пламен са изправени пред поредното сериозно изпитание - те установяват, че жените им са изчезнали, а цялата каравана сякаш се е изпарила във въздуха. Мистерията се заплита още повече, когато забелязват, че телефоните им са оставени на място и никой няма връзка с тях. Липсва единствено този на Надя, която рано сутринта се е измъкнала тайно в посока Залива на костенурките.

Рождениците Ненчо Балабанов и Краси Ванков - за празниците и „All Inclusive”

Притеснени и объркани, двамата герои се впускат в търсене на улики и в щура надпревара с времето, но дали това ще бъде достатъчно, за да открият съпругите си и малкия Сашко?

Междувременно, Евдокия и Чефо откриват общото си увлечение към поезията и неусетно се сближават. Ще успее ли мъдрият рибар да възвърне доверието й в мъжете?

Съпругите от „All Inclusive“ изчезват безследно

В Залива на костенурките пристигат натрапници, които искат да изгонят екоактивистите по нечия поръчка. Очевидно някой има интерес да накара младежите да замълчат завинаги, приемайки застрояването на поредния красив черноморски плаж. Но кой е той и каква ще бъде реакцията на Мартин и неговите приятели, гледайте в епизода на „All Inclusive” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Повече информация може да откриете на сайта на NOVA и Facebook страницата на сериала.