Рапърът се включи на живо от дома си в "На кафе"

Тото от "Скандау" - един участниците в осмия сезон на хитовото шоу за звездни превъплъщения „Като две капки вода”, гостува виртуално в „На кафе” и сподели какви емоции му носи участието в предаването. 

„Ако не се забавлявам, не знам какво ще стане. Чувствам се много добре, усмихвам се, смея се. То си и личи. Засега нямам само един любим образ, но определено Джо Кокър, Дзукеро и Антонио Бандерас много ми харесаха. По-приятни са ми мъжкарските образи”, споделя той.

Анди с първа победа в „Като две капки вода“

За превъплъщението си следващата седмица, когато ще влезе в образа на атрактивната фолк дива Луна, Тото казва: „За пръв път Земята ще има две Луни”.

Етиен Леви и Георги Низамов: Да моделираш звезди в „Като две капки вода“

Дванадесет години тренировки по футбол са научили рапъра на дисциплина и взетите мерки за коронавируса не му пречат. Заедно с дуетната си половинка Лъчо запълват времето си с дейности като техния YouTube канал и създаването на нови песни.

„През последния месец пуснахме три нови песни. Какво ни пречи да творим?! Ние сме си творци и без да имаме участия”, категоричен е Тото.

Димитър Маринов с поредна победа в „Като две капки вода“

„Много съм благодарен за тази ситуация, защото мислех, че ще изпусна точно това време със сина ми, който сега е на 7 месеца. Имам възможността да видя как му излизат зъбите, как постоянно крещи нещо. Затова и не се оплаквам от ситуацията”.

В момента Тото подготвя освен влизането си в поредния образ в „Като две капки вода” и втория онлайн концерт на група „Скандау”.

Какво още сподели изпълнителят гледайте във видеото от „На кафе”.

Следете Facebook страницата на предаването, официалния Instagram на предаването и сайта за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да видите в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.