Певицата гостува в студиото на „Здравей, България“, за да сподели емоциите от впечатляващата си победа в шоуто за преобразявания

След като в понеделник изправи на крака журито и зрителите на „Като две капки вода“ с великолепното си превъплъщение в образа на Дженифър Хъдсън и заслужено грабна победата в десетата вечер на имитациите в шоуто, Маги Джанаварова е готова за следващото музикално и артистично предизвикателство.

Десети лайв "Като две капки вода" (ГАЛЕРИЯ)

 „Аз съм много самокритична, намерих си кусури, дори и в това изпълнение, с което спечелих първото място. Но съм изненадана от себе си в посока актьорска игра, защото никога не съм имала самочувствието, че се справям добре с това. Участвала съм в мюзикъли и в Академията. Винаги съм имала усещането, че не се справям добре с това, но предаването „Като две капки вода“ е моят истински голям учител. Не обичам да се вълнувам на сцена, защото го възприемам като признак на слабост. Затова се опитвам да сдържам“, споделя певицата.

Впечатляващо изпълнение донесе победа на Маги Джанаварова в „Като две капки вода“

От Мерилин Менсън до Монсерат Кабайе

„Да имаме възможността да излизаме на сцената на "Като две капки вода", особено в такива трудни времена, е най-хубавото нещо, което можеше да ни се случи. До момента най-труден за мен беше образа на Мерилин Менсън“, разказва Маги Джанаварова.

„Вкъщи слушам музика, танцувам, репетирам, спортувам, чета повече, преоткривам се все повече като интереси. Аз обожавам да съм сама със себе си.“

Следващият понеделник Маги ще трябва да се справи с поредното музикално предизвикателство на сцената на „Като две капки вода“, а именно превъплъщението в рок титаните „Аеросмит“.

Следете Facebook страницата на предаването, Официалния Instagram на предаването и сайта за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да видите в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.