Не пропускайте развръзката на комедийния сериал този петък от 20:00 ч. по NOVA

Щурата лятна ваканция на семействата Чобанови и Сиромашки, изпълнена с много перипетии и забавление, е към своя край. На финала на сезона предстои и кулминация за голямата кауза на „All Inclusveׅ“, свързана с опазването на българската природа. Какво ще се случи в последния епизод на сериала, превърнал се в една от най-любимите телевизионни продукции на зрителите тази пролет, ще стане ясно в петък (8 май) от 20:00 ч. по NOVA.

Скрито съкровище и незабравим рожден ден в „All Inclusive”

Още в началото на телевизионната поредица през екоактивистите се разгърна важната сюжетна линия за спасяването от застрояване на един от малкото девствени плажове на родното Черноморие. Младежите, начело с Мартин (Алекс Иванов), не се отказаха да преследват целта си и се изправиха пред редица изпитания по пътя към справедливостта. Дори и градското момиче Надя (Йоанна Начева) остави на заден план модерния си начин на живот, откривайки смисъл в борбата за обществено значима кауза.

Христо, Марияна, Пламен и Елена като АББА в „All Inclusive“

Постепенно към общите усилия за опазване на плажа се включиха и двете семейства Чобанови (Ненчо Балабанов, Елена Атанасова) и Сиромашки (Любен Кънев, София Маринкова). На финала на сезона именно спасяването на Залива на костенурките ще обедини всички поколения. Заедно те ще се съюзят срещу големия си враг Такис (Красимир Добрев), който, въпреки протестите, започва бетонирането на плажа. В трагикомичния сблъсък в Залива се появява и нова фигура, която изцяло ще промени хода на събитията. В ролята влиза актьорът Симеон Лютаков. Какъв ще бъде неговият образ? Ще спрат ли семействата застрояването и какъв е начинът да успее една благородна кауза у нас?

Буря от емоции в „All Inclusive“

Много въпроси ще намерят своя отговор във финалния епизод на комедийния сериал „All Inclusive“ на 8 май от 20:00 ч. по NOVA, когато зрителите ще станат свидетели на напрегнатото, но изключително забавно състезание за хотел на годината. Каква е съдбата на любовта между Надя и Мартин, и как тъщата Евдокия (Нели Монеджикова) ще изненада всички в края на тази незабравима морска ваканция?

Следете всичко за „All Inclusive“ на сайта на NOVA и във Facebook страницата на сериала.