Актьорът разказа в „На кафе” за снимките на сериала, които са били съпроводени с много емоции на морския бряг

Димитър влезе в ролята на измамника Герхард в семейния комедиен сериал на NOVA - All Inclusive. Със своите честни сини очи той успя да омае най-сериозната сред дамите - Евдокия.

„Беше удоволствие да снимаме All Inclusive. Аз много обичам морето и поздравих продуцента Краси Ванков за добрата организация. Хотелът и ресторантът, където снимахме беше отворен специално за екипа. Всичко се получи прекрасно”, разказва той. Желанието му за втори сезон на сериала е голямо, тъй като много се е забавлявал със сюжета. Въпреки че героят му е в затвора – той има надежда, че ще го пуснат и ще се завърне при веселата компания.

Благородна кауза и финал на сезона в „All Inclusive”

Едно от големите събития, което се е случило по време на снимките е рождения ден на Димитър. Той признава, че не обича тази дата. Снимките на морето са му позволили да се събере със свои приятели, които работят там и на морския бряг са отбелязали личния му празник. „Ще запомня този рожден ден, защото се получи много приятно и непринудено”, спомня си актьорът.

Колко професии е сменил, когато е заминал в чужбина и какво предизвикателство отправи към него неговият приятел и колега Георги Кадурин – гледайте във видеото от „На кафе”