Телевизията спечели признанието в категория „Корпоративна социална отговорност“

Нова Броудкастинг Груп бе отличена за подкрепата и стартирането на редица кампании в помощ на борбата с пандемията COVID-19 на наградите „Компания на годината“. Следвайки своята мисия на социално отговорна компания, като приоритет за NOVA е не само високата информираност на обществото, но и представянето на добрите практики на съпричастност и солидарност в полза на национални каузи.

ОТЛИЧИЕ ЗА NOVA: Даниела Тренчева с награда за висок професионализъм

В кампанията „Заедно“ благодарение на служителите на NOVA бяха събрани над 20 000 лв. лични средства, с които бяха закупени хранителни продукти от първа необходимост за над 500 семейства, най-силно засегнати от пандемията.

Отличиха NOVA в наградите „Компания на годината“ (ГАЛЕРИЯ)

Фондът „NOVA възможност за теб“ в подкрепа на бизнеса, създаден съвместно от Нова Броудкастинг груп и Нетинфо на стойност 1 милион лева, подкрепи 100 български компании, които получиха безвъзмездни рекламни пакети и възможността да популяризират дейността си.

Николай Дойнов: Всеки един от моите колеги заслужава награда

А кампанията на Новините на NOVA – „Дарителите“ обяви имената на най-големите благодетели в национален ефир и допринесе за най-голямата дарителска вълна в новата история на България, която събра над 10 млн. лв. в помощ на медиците на първа линия и болниците в страната.

"Това е едно голямо признание за екипа на NOVA, който през годините многократно е подавал ръка на хората в нужда. Вярвам, че освен да информира, NOVA и занапред ще заема страната на хората, ще усеща и ще бъде съпричастна на тяхната болка", сподели водещата Марина Цекова.