Телевизията спечели първото място за четвърта поредна година

NOVA е предпочитаната телевизия в потребителската класация „Любимите марки“ за 2020 година. Почетното трето място в категорията залужено зае филмовият канал KINO NOVA. Приз в престижните награди в категория „Уеб медии и сайтове“ спечели и сайтът nova.bg.

Медията продължава да предлага на зрителите висококачествено публицистично и разнообразно развлекателно съдържание на всички платформи и се радва на голям зрителски интерес, доказателство, за което са и отличията в класацията „Любимите марки“.

рестижно отличие за NOVA в класацията „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ“ (ГАЛЕРИЯ)

"За нас тази награда е много ценна, тъй като я дължим на всички онези, които обичат NOVA, а те очевидно съвсем не са малко. Тя е резултат от усилията на абсолютно всички, които работят в телевизията и дават всичко от себе си, за да получим тези отличия", сподели журналистът и водещ на Прогнозата за времето Ники Василковски, който имаше честта да приеме плакетите.

NOVA е предпочитаната телевизия в класацията ЛЮБИМИТЕ МАРКИ

Над 42 000 души подкрепиха предпочитаните от тях брандове в единствената потребителска класация у нас "Любимите марки" за 2020 г., която се провежда за 12-та поредна година. Класацията не разчита на жури при номинациите - те са свободни, основани единствено на потребителските предпочитания и не включват пазарни критерии.