Атрактивни сблъсъци и много спортни емоции очакват баскетболните фенове с лигата

Поредното дългоочаквано събитие в спортния свят! NBA се завръща след принудителната пауза, причинена от пандемията COVID-19. На 31 юли предстои официалното подновяване на сезон 2019/2020 на най-престижната мъжка професионална баскетболна лига. Мачовете от Националната баскетболна асоциация на САЩ и Канада традиционно ще бъдат излъчвани в спортните канали от пакета DIEMA XTRA, както и онлайн в платформата PLAY DIEMA XTRA.

22 отбора ще се присъединят към доиграването на сезона и ще се борят за победата в увеселителния комплекс „Дисни“ в Орландо, Флорида. Извънредната ситуация наложи промени в регламента и всеки отбор ще изиграе по 8 мача до края на редовния сезон, резултатите от които ще бъдат добавени към досегашните.

Арсенал и Челси в битка за Купата на Футболната Асоциация

Първата оспорвана среща от оставащата фаза на плейофите, която феновете на баскетбола у нас ще могат да проследят, e между Бруклин Нетс и Орландо Мeджик, в петък, от 21:30 ч. на живо по DIEMA SPORT 2. Денвър Нъгетс и Маями Хийт ще премерят сили на 1 август от 20.00 ч. директно по DIEMA SPORT, а в неделя от 22:30 ч. Бостън Селтикс и Портланд Трейл Блейзърс ще се изправят един срещу друг по DIEMA SPORT 2.

Най-интересните оставащи срещи от редовния сезон, през плейофите, до вълнуващия финал на надпреварата в следващите два месеца могат да бъдат проследени в пакета DIEMA XTRA, както и онлайн в платформата PLAY DIEMA XTRA!