Гледайте новия епизод на криминалната драма тази вечер, от 22:30 ч. само по NOVA

Притиснат до стената от Фьодор, Борис разкрива пред украинеца цялата истина за любовния триъгълник между него, Лора и Денис. Мафиотът е готов да го пусне, но при едно условие. Какво е то и ще се съгласи ли Борис да го изпълни?

Радо съветва Денис да замине по най-бързия начин, защото се излага на огромна опасност и всяка минута може да му коства живота. Дали ще го послуша?

Стела Ганчева: Във втори сезон на „Братя” ще има голяма доза мистерия

Лора продължава да чака някой да я посети в болницата, но вместо това получава изненадващо обаждане, с което нейната адвокатка я уведомява, че Ива иска да се оттегли от бизнеса им в агенцията. Лора има избор - да откупи дяловете на съдружничката си или да започне процедура по ликвидация на своята компания.

Междувременно, Симо е измъчван от натрапчиви страхове - навсякъде му се привиждат хората на Топал, които го преследват. Младежът е в шок, когато разбира, че баща му е подал жалба срещу Радо Андреев заради побоя, който нанесе над Симо. Ще успее ли ученикът да се справи със страховете си и има ли начин Калин да му помогне?

Искра Донова: Във втори сезон на „Братя” Ива ще се бори за семейството си

Възстановяването на Снежа, след опита за самоубийство, върви добре. Тя и нейната спасителка се сближават все повече. Снежа е много благодарна на Мая, че я е върнала към живота и за пореден път оценява нейната доброта и емпатия. Бившата съпруга на Велин има ценен съвет към настоящата и е готова на свой ред да я подкрепи. Възможно ли е истинско приятелство между двете жени?

Труп, прострелян директно в челото, е открит от работници в склад. Коя е жертвата, кой е извършителят на кървавото деяние и как то ще промени из основи хода на събитията в "Братя"?

Гледайте премиерния епизод на „Братя" тази вечер, от 22:30 ч. по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на сериала.