Участието си в риалити формата продължават Тина и Станимир

Втората двойка, която се сбогува с възможността за победа в „Един за друг“, са Ралица и Жельо. Двамата не успяха да се справят с предизвикателствата през седмицата, попадайки на дъното на класацията след индивидуалните игри и общото изпитание за издръжливост, в което трябваше да покажат колко добре се познават. Рали и Жельо се изправиха на елиминации срещу Тина и Станимир, които от своя страна се бориха за оставане в предаването за втори път. Мнозинството от участници в риалити формата гласува за младата двойка от Бристол, която отново запази шанса си да достигне до финала на любовното състезание.

Двойките в изпитание на ценностите и силата в „Един за друг”

 

„Емоциите, които успяхме да изпитаме, ще ни останат за цял живот. Борете се, дерзайте и нека най-добрият победи“, споделиха Ралица и Жельо, които се върнаха от Германия специално за участието си в предаването. Водещият Емил Чолаков пожела на двойката да съумее да използва пълноценно всичко полезно, научено в риалити формата. „Нека „Един за друг“ бъде печат, който ще носите завинаги“, посъветва той.

Тина и Станимир, на които останалите двойки дадоха втори шанс, обещаха да заслужат гласуваното доверие, да дадат всичко от себе си и да не попадат на елиминации за трети път. Нова доза екстремни предизвикателства, много изненади и гарантирано добро настроение ще видят зрителите в новите епизоди на най-романтичната надпревара следващата седмица,

Гледайте втория сезон на „Един за друг“ - от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.