Дамите ще трябва да преодолеят фобията си от змии

Осем двойки останахa да се борят за победата в любимото семейно предаване „Един за друг“, след като миналата седмица формата напуснаха Деница и Николай. Временната класация оглавяват Тяна и Иво, а Яница и Момчил засега са с най-малко средства в своята сметка. В новия епизод на предаването жените ще се сблъскат с един от най-големите си страхове – този от змии. Как ще се справят дамите и готови ли са на всичко за своите кавалери, не пропускайте утре вечер от 21:00 ч. по NOVA.

Емо Чолаков тества силата на любовта в „Един за друг“

Новото предизвикателството към нежния пол никак няма да е лесно – те ще трябва да проявят истинско хладнокръвие, за да не загубят своите мъже. За да се справят с изпитанието, от жените се очаква да бръкнат в терариум със змии и да извадят ключа към спасението на кавалерите си. Ако не се справят със задачата, техните половинки ще останат завързани за друга дама от вилата на любовта с белезници в продължение на 24 часа.

Деница и Николай се разделят с предизвикателството „Един за друг“

За кого играта ще бъде лесна и кой ще се провали? Коя от дамите е най-ревнива и коя изпитва панически страх от студенокръвните влечуги? Ще бъдат ли мъжете предпазливи в своите залози или ще се доверят изцяло на хладнокръвието на своите половинки, гледайте в новия епизод на „Един за друг“.

Гледайте втория сезон на „Един за друг“ - от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.