Гледайте премиерния епизод на романтичното риалити тази вечер от 21:00 ч. по NOVA

Днес в „Един за друг“ по NOVA мъжете имат сложната задача да насочват и опазят своите нежни половинки. Вчера от старата петица само Тина успя да освободи любимия. Последни във временното класиране са Полина и Мохамед. В групата на новодошлите резултатите бяха по-обнадеждаващи – Стефи и Зори демонстрираха съобразителност и грабнаха две победи.

Горещо изпитание за двойките в новия епизод на „Един за друг“

Следващото вълнуващо предизвикателство ще провери умението на мъжете да навигират. По техни указания жените ще трябва да пробиват с винтоверт. Целта е да ги упътят така, че да пробият няколко дупки на правилните места за определено време. Междувременно мъжете ще трябва да отговарят на въпроси, свързани с навиците, слабостите и предпочитанията на техните любими. Ако сгрешат или се забавят с отговора, двойката спира играта за цели 20 секунди.

Милена и Иван-Асен се разделят с „Един за друг“

Могат ли жените да бъдат добри майстори, ще бъдат ли смели в залозите и за коя от двойките напрежението ще се окаже в повече?

Гледайте в новия епизод на „Един за друг“ тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.