Гледайте премиерния епизод на романтичното риалити тази вечер от 21:00 ч. по NOVA

Вчера „Един за друг“ събра свекърви и снахи на едно място. След забавното изпитание за устойчива семейна хармония в резултата поведоха лидерите и в предишната игра Тяна и Иво. Двойките, които спечелиха само една незабравима среща с любим човек, са цели три на брой. Със сериозно разминаване в отговорите и няколко плесници, последни във временната таблица застанаха Даниел и Денислава. Двамата влюбени ще трябва да дадат всичко от себе си за победа в днешната игра, ако искат да избегнат елиминация.

Снахи и свекърви в емоционално предизвикателство в „Един за друг”

В новото вълнуващо изпитание двойките ще трябва да впрегнат всичките си умствени и физически възможности. Всяка от тях ще бъде изправена пред мащабна кръстословица. Условието е да я решат заедно, като единият ще е във въздуха и реди букви, а другият ще го придвижва с въже из ребуса. Разполагат с по-малко от час да се синхронизират и нанесат своите отговори.

Мъжете стават екшън герои в новия епизод на „Един за друг“

Мъжете или жените имат по-добра логика, ще има ли опънати нерви и коя двойка ще си тръгне на финалната права?

Гледайте в новия епизод на романтичното риалити „Един за друг“ тази вечер от 21:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.