Гледайте премиерния епизод на романтичното риалити тази вечер от 21:00 ч. по NOVA

С любопитни и затрогващи разкази от първо лице ще стартира следващият вълнуващ епизод на „Един за друг“ по NOVA. В предишното екстремно изпитание дамите трябваше да проявят завидни монтьорски умения на 50 метра височина. Полина видимо не се притесни от задачата и доказа убедително, че крикът не й е чужд. Тяна завинти гумата секунди преди крайния срок. За Денислава, която изобщо не се притесни от високото, нещата с ретро-инструмента не се получиха и тя завърши 10 секунди след крайния срок. Сблъсъкът на Яница и Тина с трабанта се оказа също неуспешен.

Високо и нестабилно изпитание очаква дамите в новия епизод на „Един за друг“

Последното за сезона мъжко изпитание е от изключително значение за двойките участници. Тази вечер всяка от дамите ще бъде предизвикана да напише признание, извинение или фраза, които винаги е искала да чуе от своя любим. След това мъжете ще трябва да познаят кои думи са ключът към сърцето именно на тяхната половинка. И това не е всичко, защото по време на играта те ще трябва да се проявят като смели и да преодолеят един от големите човешки страхове – да се хвърлят отвисоко с бънджи скок.

Зорница и Валентин отпаднаха от романтичната надпревара „Един за друг“

Доколко мъжете познават съкровените желания на своите половинки, ще скочат ли в името на любовта и коя ще е първата номинирана двойка, не пропускайте отговорите тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.