Зрителите ще могат да проследят отново първия сезон на хитовата поредица от 12 юли в 20:00 ч. по NOVA

Хитовият сериал „Пътят на честта“ се завръща тази есен с втори сезон по NOVA. Трима от най-известните български режисьори – Виктор Божинов, Виктор Чучков и Станислав Тодоров – Роги започнаха снимките на дългоочакваното продължение на драматичната поредица. Какво предстои за героите в новия сезон? – екипът на „Здравей, България“ повдига завесата днес. На снимачната площадка зрителите видяха двама от главните герои – Силвия Петкова и Ивайло Захариев.  

„Във втория сезон ще насочим вниманието си към това, което се случва в подземния свят, добавяйки нови елементи на криминален сериал. Със сигурност много хора отново ще преоткрият себе си в него, но в едни в различни и по-крайни аспекти. А аз се потапям с нови сили и ново вдъхновение в една вече по-уверена в себе си Кера“, сподели актрисата Силвия Петкова, която зрителите отново ще видят в главната роля.

"Пътят на честта" - сезон 1 (ГАЛЕРИЯ)

„Пътят на честта“ спечели зрителите с това, че действието в него е като извадено от живота. В него се справяме с едни трудности и други идват след това. Във втория сезон предизвикателствата за героите също ще се съвсем различни. В новите епизоди Калоян ще бъде по-мъдър за нещата, които има да преживее и разкаже“, допълва Ивайло Захариев, който се превъплъти в бизнесмена Калоян Станков.

Заплетената история и непредвидимите обрати в историята във втория сезон на „Пътят на честта“ ще се погрижат едни от най-изявените български професионалисти в кино индустрията. Завладяващата история във втори сезон на „Пътят на честта“ отново ще бъде дело на утвърдения творчески тандем Елена Иванова и Милена Фучеджиева.

Зрителите могат да си припомнят как започнаха драматичните събития в живота на героите в „Пътят на честта“ всеки делничен ден от 12 юли в 20:00 ч. по NOVA, като в понеделник и петък ще бъдат излъчвани двойни епизоди на хитовата поредица.

Не пропускайте първи сезон на „Пътят на честта” от 12 юли по NOVA.