Гледайте приключенския екшън "Принцът на Персия: Пясъците на времето” от 20.00 ч.

Приключения сред мистичните земи на Близкия изток в древните времена, когато хората и боговете са живели заедно, очакват зрителите в лентата "Принцът на Персия: Пясъците на времето” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Вдъхновен от едноименната компютърна игра, творческият екип, създал трилогията "Карибски пирати” и продуцентът Джери Брукхаймър, създават тази епична лента, изпълнена със смъртоносни предизвикателства и неочаквани обрати.

Действието се развива през VI век в приказните земи на Персия, където дръзкият принц Дастан (Джейк Джиленхол) по неволя се обедиинява със своята съперница мистериозната принцеса Тамина (Джема Артъртън), в опит да отблъснат заедно силите на злото и да съхранят древен кинжал, управляващ Пясъците на времето. Пясъкът е легендарен дар от боговете, който дава на своя притежател силата да връща времето назад и да упражнява неограничена власт над света. 

Не пропускайте развръзката на вълнуващото приключение в "Принцът на Персия: Пясъците на времето” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.