Новите заглавия, за които може да гласувате в кампанията, вече са на сайта https://greatmonday.bg

Екшън-трилърът на Люк Бесон спечели безапелационно оспорваната филмова надпревара във втората седмица на „Великият понеделник”.

Тази вечер от 21.00 ч. ще влезем в света на наемните убийци с Анна (Саша Лус), която работейки под прикритие като модел в Париж, изпълнява различни мисии и убийства. Зад визията на крехко младо момиче се крие най-опасният убиец в света, който все още не е направил грешка. Отраснала в Русия, Анна приема предложението на КГБ офицера Алекс (Люк Еванс) да се включи в редиците на разузнавателните служби и години работи под ръководството на Олга (Хелън Мирън). Желанието й да спре да изпълнява поръчки за руското разузнаване не се приема добре и единствения изход при неспазване на споразумението от нейна страна, е смърт.

Атрактивната външност на Анна й помага да получи работа като модел в Париж и красавицата бързо успява да влезе в елита на висшата мода. След посещението й в хотела на влиятелен и много опасен човек, остава планина от трупове. Разпитвана от специалните служби, красавицата изглежда уплашена и извън подозрение. Подготвяйки се за нова задача, тя е разкрита от ЦРУ и е вербувана за двоен агент от Милър  (Килиан Мърфи) с обещанието за скорошно пенсиониране и защитен живот на Хаваите. Разменяйки информация и за двете агенции, Анна търси възможност да продължи живота си. Ще успее ли да фалшифицира смъртта си ще разберем тази вечер от 21.00 ч. по KINO NOVA.

Почитателите на седмото изкуство вече могат да намерят новите седмични предложения на специалния сайт на „Великият понеделник“ https://greatmonday.bg. Освен възможността да определят какво да се излъчи на малкия екран, зрителите по традиция ще могат да спечелят и атрактивни награди. За двама от гласувалите през седмицата ще има страхотни брандирани тениски, а трима от всички, които редовно са дали гласа си за предпочитания от тях филм, ще спечелят голямата награда – домашна ретро машина за пуканки.

Феновете могат да избират своя фаворит и през Facebook страницата на канала, а филмът, събрал най-много гласове, ще бъде излъчен следващия понеделник, 26 юли, от 21.00 ч. по KINO NOVA.

„Великият понеделник“ дава възможност на феновете да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 г. властта за първи път бе дадена в ръцете на зрителите, а първият сезон на кампанията бе отличен с бронзова награда Effie в категорията „Медийна реклама“.

Следете „Великият понеделник“ в ефира на KINO NOVA и на Facebook страницата на KINO NOVA.