Гледайте третата част на култовата поредица тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Неповторимо морско приключение очаква зрителите с третата част на приключенската киносага, режисирана от Гор Вербински. Лентата е номинирана за две награди „Оскар“ и дълго време оглавява списъка за най-скъпите филми на всички времена, преди да бъде задмината от четвъртата част на поредицата, а ролите са поверени на Джони Деп, Орландо Блум, Кийра Найтли, Джефри Ръш.

Сюжетното действие проследява мечтата на жаден за власт британски лорд да унищожи пиратите, която е на път да се осъществи, след като успява да поеме контрола над мистичния морски капитан Дейви Джоунс. Неговата безгранична сила и страховитият му кораб „Летящият холандец“ ще му помогнат да стане господар на седемте морета.

Единствените, които могат да го спрат, са Елизабет (Кийра Найтли), Уил (Орландо Блум) и капитан Барбоса (Джефри Ръш). Първо обаче ще трябва да спасят своя приятел Джак Спароу (Джони Деп), който е заложник на морското чудовище Квакен. Когато успяват да го измъкнат от капана, мисията им ще бъде да съберат заедно всички пирати, за да осуетят плана за тяхното унищожение.

Не пропускайте „Карибски пирати: На края на света“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA