Гледайте „Домашен арест“ от 13.00 ч. и „Козметичката и звяра“ от 15.00 ч. в събота по NOVA

Тази събота от 13.00 ч. Дженифър Лав Хюит, Джейми Лий Къртис и Кевин Полак ще потърсят отговор на важния въпрос – кой е най-добрият съвет за непослушни родители?

Гимназистът Гровър Бейндорф и малката му сестра вярват, че родителите им се държат детински, когато вземат решение да се разведат след 18-годишен брак. Ето защо ги заключват в мазето, докато не разрешат проблемите си. Дали обаче планът им ще сработи?

По-късно от 15.00 ч. комедията „Козметичката и звяра“ с участието на звездата от култовия сериал от 90-те „Гувернантката“ Фран Дрешър ще разкаже историята на представител на източноевропейски диктатор, който погрешка взема американската козметичка Джой Милър (Фран) за академичен преподавател, кани я в страната си и й предлага да стане учителка на децата на диктатора. Докато е там, тя се опитва да внедри западната култура в цялата държава и се влюбва в диктатора и децата му. В същото време те го мразят, особено дъщерята, която е хлътнала по дисидент, хвърлен в затвора. Ще устои ли в крайна сметка диктаторът на чара на Джой?

Не пропускайте развръзките в „Домашен арест“ от 13.00 ч. и „Козметичката и звяра“ от 15.00 ч.