Гледайте фантастиката "Елизиум” тази неделя от 22.45 ч.

Мат Деймън и Джоди Фостър ще се изправят в епичен сблъсък за бъдещето на човечеството във фантастичния екшън-трилър "Елизиум”. Филмът е дело на режисьора Нийл Бломкамп, нашумял с творбата си “Сектор 9”, и е вдъхновен от реален проект в близкото ни минало. 

"Елизиум” ще пренесе зрителите в  2154 г., когато съществуват две класи. Едната е на прекалено богатите, които живеят на космическа станция, създадена от хората, наречена "Елизиум”. 

Останалите са принудени да обитават  пренаселената и съсипана планета, където се опитват да се спасят от престъпността и нищетата, които раздират цялата Земя. Единственият шанс за равенство между тези два свята е Макс (Мат Деймън) - обикновен човек, който отчаяно се опитва да стигне до "Елизиум”. Залагайки живота си на карта, той неохотно се впуска в опасна мисия, която го изправя срещу министъра по сигурността на "Елизиум” - Делакорт (Джоди Фостър) и въоръжените сили, които тя командва. Ако успее, той ще спаси не само собствения си живот, но и този на милиони хора по Земята.

Не пропускайте фантастиката "Елизиум” тази неделя от 22.45 ч