Изберете своя фаворит на сайта на https://greatmonday.bg

Шестата седмица на кампанията “Великият понеделник“ ще бъде изпълнена със спиращи дъха екшън приключения. В битка за любовта на киноманите влизат екшън-трилърът „Отряд обирджии“ и екшън-комедията „Пиксели“. Лентата, събрала повече зрителски гласове на специалния сайт https://greatmonday.bg, ще бъде излъчена следващия понеделник (16 август) от 21:00 ч. по KINO NOVA.

В първото предложение в шестата седмица на „Великият понеделник“ – „Отряд обирджии“, екип от морски тюлени се отправя на рискова мисия в неизвестното. Войниците ще трябва да намерят съкровище под водите на босненско езеро, откраднато от нацистите по време на Втората световна война. Освен че са на вражеска територия и животът им е застрашен, ситуацията става още по-критична, когато някои от членовете на екипа са изкушени от идеята да вземат съкровището за себе си.

„Кучешки живот 2“ е победител в петата седмица на „Великият понеделник“

Филмовите фенове могат да дадат своя глас и за екшън-комедията „Пиксели“. Когато извънземните виждат видеоклипове с класически аркадни игри, те погрешно ги възприемат като обявяване на война. Те са твърдо решени да атакуват Земята, като използват игрите за модел за различните си нападения. Президентът Уил Купър (Кевин Джеймс) е принуден да потърси най-добрия си приятел от детството – бившият шампион по видео игри и настоящ монтажист на системи за домашно кино Сам Бренър (Адам Сандлър). Той ще трябва да оглави екип от геймъри от старата школа, обединени от мисията да победят извънземните и да спасят планетата.

„Студено отмъщение“ е победител в четвъртата седмица на „Великият понеделник“

От днес феновете на седмото изкуство могат да изберат своя фаворит в сайта на „Великият понеделник“ - https://greatmonday.bg или чрез Facebook страницата на KINO NOVA. Лентата, събрала най-много гласове, ще бъде излъчена в понеделник (16 август) от 21:00 ч. по KINO NOVA. По традиция гласуващите зрители в кампанията „Великият понеделник“ имат шанс да спечелят брандирани тениски всяка седмица, а в края на кампанията трима от всички гласували ще получат една от големите специални награди – професионална машина за пуканки, с която домът се превръща в истински киносалон.

Не пропускайте най-интересното от „Великият понеделник“ по KINO NOVA. Повече информация за кампанията следете и във Facebook страницата на филмовия канал.