Четиринадесет впечатляващи маски влизат в ожесточена конкуренция от 11 септември по NOVA

След огромния успех на първите два сезона на най-мистериозното шоу в България – „Маскираният певец“, форматът се завръща в ефира на NOVA с нова двойка водещи и впечатляващи 14 маски. Актьорът Герасим Георгиев – Геро и неговият нов екранен партньор и колега Краси Радков ще дадат старт на третия сезон на 11 септември точно в 20:00 часа. Водещите са готови да се впуснат в интригуващото предизвикателство и да разкрият кои родни звезди умело крият самоличността си зад атрактивните костюми.

„Обичам тайните и загадките и съм готов да се забавлявам. За мен ще е чест да работя на една сцена с Геро. Най-хубавото е, че с Геро никога не сме работили заедно и ще е истинско предизвикателство“, сподели Краси Радков в сутрешния блок на NOVA „Здравей, България“.

Герасим Георгиев – Геро поясни, че Краси Радков е страхотен актьор с много опит и двамата ще са чудесен екип. „Винаги сме на страната на зрителя. Ние също не знаем кой е зад маските, нямаме право да говорим с тях и дори да ги пипаме. За нас също е изпитание да разберем кои хора се крият в костмите“ – допълни още той.

Енигматичните улики и музикалните изпълнения на всяка една от новите четиринадесет маски отново ще превърнат зрителите и Панела в истински детективи. Те ще трябва да търсят отговор на поредица от загадки, за да открият коя популярна личност е успяла да опази тайната от своето семейство, приятели и цяла България. Звездите ще се борят да останат неразкрити до края на сезона, но само една от тях ще свали маската си на финала на шоуто.

Вече трети пореден сезон оригиналните костюми са  дело на Кремена Халваджиян, а за тяхната изработка се грижи изцяло нов екип от опитни шивачи. Зад телевизионната реализация на „Маскираният певец“ стои доказаният екип на продуцентска компания „Глобал Филмс“.

В историята на формата в България първият победител бе певицата Михаела Маринова, която най-дълго успя да опази тайната си зад образа на Гарвана. А на грандиозния финал на втори сезон последна падна маската на Баба Яга, зад която се оказа актьорът Борислав Захариев, известен като Боби Турбото.

Не пропускайте да видите старта на третия сезон на шоуто на 11 септември от 20:00 ч. по NOVA, когато за първи път новите маски ще излязат на звездната сцена на предаването и ще дадат всичко от себе си, за да заблудят Панела и зрителите.   

Повече информация можете да откриете на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто. Припомнете си и най-забавните моменти от миналите сезони на „Маскираният певец“ в канала на предаването във Vbox7.com.