Третият сезон на музикалното шоу стартира с грандиозен спектакъл тази вечер в 20:00 часа по NOVA

Тази вечер точно в 20.00 ч. по NOVA стартира трети сезон на най-мистериозното музикално предаване „Маскираният певец“. Зрителите ще се запознаят с тайнствените 14 маски, ще чуят първите им изпълнения и ще формират първите си съмнения за звездите скрити зад тях. Четиримата детективи-панелисти – Марта Вачкова, Алекс Раева, AZIS и Владо Пенев, ще имат задачата да се опитват да разгадават уликите, гласовете и движенията на маските и всяка събота вечер да дават своите предположения.

„Това предаване е обвито в такава мистерия. Това което знам е, че ще има страхотни нови костюми и двама мои колеги водещи. Чувствам се изключително комфортно като у дома си с журито и обичам Маги и Кремена“, сподели в студиото на „Събуди се” Марта Вачкова.

Маги Халваджиян: Предстоят изненади в новите сезони на „Маскираният певец“ и „Забраненото шоу на Рачков“

„Била съм гост в много шоута, риалити и формати, включително и в „Маскираният певец“. Била съм наблюдател и коментатор, но това е едно много цветно и артистично предаване, и цялата тази тайна и мистерия в него ме привличат. Надиграването на котка и мишка – доколко ще получиш подсказки или ще те объркат с отговорите. Ние имаме право на един въпрос, но доколко ще уцелим правилния и дали изпълнителят ще се изпусне и ще разкрие нещо за себе си или ще те обърка още повече. Харесва ми тази игра. Театърът и киното са игри и това шоу е една голяма игра“, споделя мотивите за включването си в шоуто четвъртият детектив.

За предварителната подготовка преди старта на предаването

„Имам страница с всички участници досега. Имам и списък на всички, които предполагам, че биха могли да дойдат – изпълнители, артисти. Знам кои пеят добре и кои са добри в имитацията. Имам добре свършена предварителна работа. Като ученичка в една тетрадка ще записвам всичко и след всяко предаване ще сверявам какво съм казала преди и на финала. Знам че има семейства, които имат такива тефтери и които залагат. Следят кой какво е казал и много често се случва да откриеш, че първото ти предположение е вярното. Това е шоу, в което най-активно участват и децата. Преди предаването бях отвън със сина на Мария Илиева и в момента, в който той дочу анонс за „Маскираният певец“ започна да скандира: „Долу маската!“ Това е най-семейното шоу, което става за всички възрасти.“

Алекс Раева: Ние сме в "Маскираният певец", за да ви помагаме и объркваме

„Шоуто е особено подходящо за времето, в което живеем. Есенен сезон е и сме повече затворени в домовете си. Мисля, че хората ще се върнат към семейния уют, където ние сме на линия, за да ги забавляваме.“

„Много се радвам, че ставаме две жени в панела, защото с двама мъже е малко трудно, въпреки че от дясната си страна винаги съм усещала женско присъствие“, се включва онлайн в разговора Алекс Раева. „Какви са проблемите в панела? Единият много заспива и трябва редовно да го будиш, а другият - тази Костинбродска сила не можеш да й затвориш устата. Двете с теб ще сме разума в тази четворка. Много по-различно е да си детектив за постоянно. Всеки път ще си тръгваш от лайф абсолютно объркана. Екипът създава видия с улики, които всеки път са различни и след тях на 100% си сменяш мнението. Самите „Маски“ веднъж пеят като Марая Кери, а следващият като Борис Христов. Как да разбереш, че зад маската е Сашка Васева,“ разкрива какво е да си част от журито Алекс Раева.

Марта Вачковa, Алекс Раева, AZIS и Владо Пенев ще влязат в ролята на детективи в третия сезон на „Маскираният певец“

„Дебют прави и Краси Радков, с когото сме колеги отдавна от „Сатиричния театър“. Играли сме и сме се смели заедно. Сигурна съм, че с Геро ще станат перфектния дует. Приятели сме и с AZIS, само не се сещам кой е този с очилата и брадата“, шегува се Марта коментирайки водещите и колегите си панелисти.

„Самата аз искам да знам и ще търся точният въпрос, за да се убедя кой е зад маската. За мен най-сладкия въпрос в предишния сезон беше този на AZIS, който се въртеше кой е спал в неговото легло. Аз нямам такива въпроси, тъй като малко хора са спали в моето, но ще търся най-точния въпрос“, разкрива част от стратегията си Марта.

Успява ли актрисата да се обгради с хора без маски около себе си и кое истинското лице на Марта?

„Налага се често да нося маска, но не искам да влизам в ситуации, в които да слагам маска. Не искам да имам контакт с хора, пред които да слагам маска. Прекарах 70 дни на морето, заобиколена от приятели, с които съм спокойна, че съм обичана. Много е важно да се чувстваш щастлив, такъв какъвто си и то излагайки честно и искрено мнението си. Трудно е живеенето в днешно време без маска. Ако всички носят и ти трябва да я сложиш. За някои съм прекалено превъзбудена и позитивна. Но аз съм това, което виждате.“

Повече информация за „Маскираният певец“ можете да откриете на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто. Припомнете си и най-забавните моменти от миналите сезони на „Маскираният певец“ в канала на предаването във Vbox7.com.