Новите 14 маски излизат под светлините на прожекторите тази вечер в 20:00 часа по NOVA

Най-мистериозното шоу „Маскитаният певец“ започва тази вечер в 20:00 часа по NOVA. Нови маски, нов водещ и нов член на Панела са само част от изненадите, които е подготвило шоуто в новия сезон. Довечера ще бъде разкрита и най-голямата мистерия досега – какви са имената на 14-те маски, носени от известни личности, които ще се стремят да опазят тайната на самоличността си в следващите три месеца.

Маги Халваджиян: Предстоят изненади в новите сезони на „Маскираният певец“ и „Забраненото шоу на Рачков“

„Маскираният певец е страшно цветно и много артистично предаване. Цялата тайна и мистерия ме привлича изключително много. Това надиграва на котка и мишка е страхотно – какви догадки ще ти дадат, колко ще се подведат. За мен това е една голяма игра“, сподели в студиото на „Събуди се“ най-новият член на Панела Марта Вачкова. Актрисата допълни, че се чувства подготвена и ще записва абсолютно всяка улика отговор на маските.

Алекс Раева: Ние сме в "Маскираният певец", за да ви помагаме и объркваме

В специална изненада за Марта с видео послание в студиото се включи другата дама в Панела – Алекс Раева. „Ние ще бъдем разумът на Панела. Но все пак те предупреждавам – всеки път ще си тръгваш от лайв абсолютно объркана“, закачливо се обърна към Марта красивата певица и каза, че ще я чака с нетърпение за първото предаване тази вечер.

Какви ще са имената на новите герои? Какви песни са избрали за първото шоу? Какви ще бъдат първите улики и първите предположения на Панела?  - Не пропускайте да видите старта на най-мистериозното шоу „Маскираният певец“ тази вечер в 20:00 часа по NOVA!

Повече информация за „Маскираният певец“ можете да откриете на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто. Припомнете си и най-забавните моменти от миналите сезони на „Маскираният певец“ в канала на предаването във Vbox7.com.