Гледайте премиерния епизод на вълнуващата история, вдъхновена по действителни събития, тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Жаки изживява болезнено липсата на покойния си съпруг и не знае как да продължи напред. Получава подкрепа от страна на своя телохранител Вихра, която я информира за ново обстоятелство около показния разстрел. Има ли нещо необичайно в спомените й от сватбата, което ще породи съмнения у младата вдовица и ще я насочи към убиеца на съпруга й?

Калоян ще зарадва Кера със специална изненада. Ще й допадне ли и може ли някой да попречи на бъдещето, което влюбените планират заедно?

Вторият сезон на „Пътят на честта“ започва днес с нови герои, заплетени ситуации и разтърсващи обрати

Позвъняване от Царево ще накара Кера да се изправи срещу страховете си от миналото и да свидетелства в съда. Ще се справи ли с това емоционално предизвикателство?

Филип Даскалов е задържан от полицията. Кой и защо иска да му навреди, ще попречи ли арестът на политическата му кампания?

Калоян настоява за развод. Ще се откаже ли лесно Анелия от брака им или ще поведе тиха война срещу съпруга си?

„Пътят на честта“ се завръща с ураган от емоции и неочаквани събития в 20:00 ч. по NOVA

Симона приема изключително тежко смъртта на свекър си Начо, в чието лице винаги е срещала подкрепа и опора. С наближаващия процес срещу Димитър и Бонка, тя се съмнява, че свекърва й се преструва на луда, за да я освободят и да си отмъсти. Какво мисли Дичо по въпроса и какво неочаквано предложение ще й направи?

Жаки влиза в пряк сблъсък с майка си и брат си. Защо ще разберете, ако гледате епизодът тази вечер.

Гледайте втори епизод на втори сезон на "Пътят на честта" тази вечер в 20.00 ч. по NOVA.

Последвайте "Пътят на честта" във Facebook и Instagram.

​Снимки: Красена Ангелова / NOVA