Сериалът стартира тази вечер от 20.00 ч., а зрителите ще могат да го гледа всеки вторник, сряда и четвъртък в ефира на NOVA

Актьорите Доротея Толева и Орлин Павлов гостуваха в студиото на „Здравей, България“, за да повдигнат завесата към тайните, които крият техните герои в сериала и да разкажат за предстоящото през новия сезон.

„Моят герой Стивън се появява от нищото. Изглежда симпатичен, но има нещо много гнило в това момче. Започва да пръска чар и да прави интриги и се намесва много сериозно в живота на някои от героите. Може би се опитва да промени тяхната съдба. Какво ще се случи, за съжаление, не можем да кажем“, споделя Орлин Павлов.

София Маринкова: Героинята ми Жаки от "Пътят на честта" ми даде малко повече самочувствие в живота

„Моята героиня Вихра ще срещне Стивън, но тя е по-прикрита и сдържана, тайнствена. Има минало, с което зрителите ще се запознаят в края на сериала. Така ще си обяснят отношението й към останалите герои. Донякъде ще бъде оправдана“, допълва Доротея Толева.

„Снимачният процес мина като на един дъх. Снимахме три месеца, по 12 часа на ден, дори и повече. Поздравления за целия екип! Лишихме се от лятото, но мисля, че си заслужаваше. Успях да прочета на един дъх сценария, написан от Милена Фучеджиева и Елена Иванова. Доста е разтърсващ на моменти“, разкрива Орлин Павлов.

„Във втория сезон фокусът пада върху една криминална нишка, която е сериозно застъпена, а аз съм част от нея“, разкрива Доротея Толева.

„Има сцени с по една-две реплики, които се оказват много по-сложни за заснемане, отколкото една много дълга сцена“, категоричен е Орлин Павлов.

Доротея Толева: Пригответе се за повече екшън във втория сезон на „Пътят на честта“

„Със София Маринкова имахме сцена от 12 минути, която изглеждаше като мини пиеса. Много интензивна като емоция и актьорска игра. Впечатлена съм от начина, по който работихме с нея. В сериала съм нейна охрана, а в даден момент ще станем и приятелки“, разказва Доротея Толева.

Койна Русева и Деян Донков също влизат с интересни роли в сериала, а режисьорският състав е повече от впечатляващ – Виктор Божинов, Виктор Чучков, Станислав Тодоров-Роги.

„Продуцентът Александър Христов също беше супер стриктен и идваше всеки ден в 6.00 ч. на снимачната площадка“, възхитени са Доротея Толева и Орлин Павлов.

Гледайте първи епизод на втори сезон на "Пътят на честта" тази вечер в 20.00 ч. по NOVA.

Последвайте "Пътят на честта" във Facebook и Instagram.

Последвайте NOVA във  Facebook и Instagram.